Update werkzaamheden

Geplaatst op 14-03-2017 om 00:00

slopen

Deze week zullen er diverse werkzaamheden starten op het Lucent terrein. Er wordt begonnen met het voorbereiden van de sloop van het laatste gebouw, BG. Als eerste wordt het gebouw leeggehaald zodat de laatste vleermuizen de gelegenheid hebben om uit te vliegen, waarna de constructieve sloop zal volgen.

Ook zal er volop gewerkt worden aan de inrichting van de tuin van het nieuwe woongebouw aan de Larenseweg en zal er een nieuw parkeerterrein worden aangelegd op de locatie van gebouw BM.

Heeft u vragen over de sloopwerkzaamheden of heeft u een klacht, dan kunt u contact opnemen met de heer J. (Jan) van de Raapkamp, toezichthouder van BK ingenieurs. Hij is op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer (06) 53 57 56 33.

Als u een email stuurt naar heijdenstraat@sagro.nl ontvangt u wekelijks per email de laatste stand van zaken en eventuele bijzonderheden. Er ook een App beschikbaar, hierin staat het meeste actuele nieuws rondom het project. U kunt de App downloaden voor Apple of Android in de app-store (zoeken onder Sagro).

Nieuwsbrieven

Download hieronder de nieuwsbrieven die over het Lucentterrein zijn verschenen: